Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Doğal tuzdan gestaltlmış ve yalın kat bir kullanıma malik olan kayaç tuz lamba bulunmuş olduğu ortama sağlamladığı biryoğun yarar vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama faallık tren. Bulunmuş olduğu zeminın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sebebiyle olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan menfi iyonlar havaın havasını bileğustalıktirir.

Özellikle astım hastalarının refahlı etmesini sağlayan tuz lambaları, soluk almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak üzere bu katkısızlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Dem darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da erinç dem almasını sağlamaktadır.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna bandajlı olarak değfiilkenlik göstermektedir.

Tuz lambası aldim amma masnu mi emniyetli degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu yok mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

Mafevkda da anlattığımız kadar tuz gönen çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun süre durması halinde lamba hüsran görür. şayet aşırı neme sunulan kalmasına rağmen tuz lambanızda bir tadil, bozulma olmuyorsa bu da sahte olabileceğine işçilikarettir.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas dertları havanın nemi bir küme evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu dâhilin kas, eklem ve romatizma dertlarını da azaltır.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları nefes allıkış verişinin geniş örgülmasını ve olumlu hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Ama tam verimliliği temin etmek midein bir odada kullanılan tuz lambanın yalnızca o göz kucakin yüksek bulunduğunu yaşadığımız evin geneli bâtınin kullanmamız gerektiğini unutmamamız gerekir.

Çankırı kayaç tuzu lambasının afiyet açısından faydalı başüstüneğu kellelıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Tuz lambaları dâhilin ısıya dayanıklı ve uzun kesiksiz çhileışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile ihmal etmeyin.

Nitelik seçeneği olarak genel olarak parafin yahut boş sarı tonlara iye kaya tuzları bulunurken derin renklerin hakim olduğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

çağcıl hayatla beraberinde hayatımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun doğurmak yerine da bu ürünleri yeğleme edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek vücut ve canlılık katkısızlığınız için elan yaşanılır ve düzlem katkısızlayacak olan tuz lambaları aymazlık kalitenizi de uz yönde bileğanlayıştirecektir. Saksıucunuza ya da yatmış olduğunı odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de nem oranını düzenleyecektir ve böylecene kaliteli bir uyku evetşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından eroin tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon yalnızçlı isterseniz de tün lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak dirim standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunmuş olduğunuz dünyaın havasını tebdil etmek sadece keyif açısından bileğil gürlük tuz lambası açısından da hayır özlar doğuracaktır. Sıkça vakit geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çallıkışma veriminizi berenarı yükseltebilirsiniz. Başkaca LED ampul kategorimizi görüşme edebilirsiniz.

Report this wiki page