Tuz Lambası Ne İçin Kullanılır

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi küsurat tabii malzemeler arasında yerini düz tuz lambası, Himalaya tuzu kadar saf tuz kaynaklarından elde edilmesi sebebiyle çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Siz bile onun adını pıtrak pıtrak duyuyorsanız amma aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne teamüle yarar tam olarak?" gibi sorular oluşuyorsa muhik yere geldiniz demektir. Yararlarından yararlanmaına, tuz lambasını bütün yönleriyle tanıma hengâmı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Havanın saf olmasını sağlayıcı negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Mental bir iyileşme sağlamlar, odaklanmanızı katkısızlayarak verimliliğinizi fazlalıkrmanıza yardımcı olur.

Haberturk.com yorum sayfalarında değerlendirme karşılayıcı her okuyucu, mafevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanma Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve akseptans etmiş mahdutr.

Tuz lambası aldim ama uydurma mi emin degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu yok mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki aşkın nemi kendine çekerek platformın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem balkılarına hayırlı gelebiliyor, bu tür vecaların azalmasına yardımcı oluyor.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas vecaları havanın nemi okkalı olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu bağırsakin kas, eklem ve romatizma balkılarını da azaltır.

Tuz lambalarının vesair bildiğimiz lambalardan en önemli ayrımı sağlık ya da şifa için kullanılıyor olmasıdır.

Dekorasyon alanında da etken olarak rol hileırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları gece lambası

Teneffüs Yolu Hastalıklarına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile özen çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı menfi iyonlar teneffüs yolları hastalıklarına hayırlı gelmektedir.

Astım ataklarına uz gelir. Teneffüs yolu emrazı olan zevat dâhilin huzurlu dem aldırır.

Boyutları, şekilleri ve renkleri bileğmaslahatebilen tuz lambalarını tuz lambası piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en akla yatkın olanı kolay seçebilirsiniz.

Yorumlarda markaların ticari kadirını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara reviş açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page