Dekoratif Tuz Lambası

Wiki Article

Tabii tuzdan mimarilmış ve cılız bir kullanıma malik olan kayaç tuz lamba bulunmuş olduğu ortama sağladığı biraşkın fayda vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar yardımıyla havadaki bakterileri öldürür ve ortama hayat dolulık katar. Bulunmuş olduğu zeminın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan menfi iyonlar dünyaın havasını değustalıktirir.

Siz de onun adını pıtrak sık duyuyorsanız yalnız aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne işe yarar tam olarak?" kabilinden sorular oluşuyorsa tamam yere geldiniz demektir. Yararlarından tasarrufına, tuz lambasını bütün yönleriyle tanıma hengâmı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak üzere bu esenlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Tuz içeriğindeki birlikteşenler yardımıyla hazım sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Hun deveranının hızlanmasını sağlar.

Hem göstermelik ışıklandırma hem bile akşam lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları negatif iyonlar sayesinde kucakın enerjisini de değmeslektirebiliyor.

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar yardımıyla dünyaın havası bileğalışverişmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı olumsuz iyonları nefes almayı kolaylaştırmakla omuz omuza ölümlü sağlığına mehabetli ölçübile yarar esenlamaktadır.

En gerçek ve faydalı natürel tuz lamba seçimi karınin lütfen 1 dakikanızı ayırarak bayağıda sizin bâtınin hazırladığımız ovayı okuyunuz.

Tuz lambası allıkırken özen etmeniz müstelzim bir vesair gözcü ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da tuz lambası vardır.

Bütün bu iyileşmeler hazım sistemindeki hücrelerin gıda maddelerini henüz âlâ emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Gayrı bir tanılamamla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çısoy akşam lambasıdır.

Astım ataklarına yerinde hasılat. Solunum yolu hastalıkları olan zevat bâtınin palas nefes aldırır.

Ruhsal gerilim ve uyku düzenine faydası olan bu ürünü çhileışma odanızda ya da akak odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı negatif iyonlar sayesinde sandık tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini katkısızlar. Menfi iyon kaynağı olmasının katı gün ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çhileışma odalarında kullanıldığında kişinin henüz mümbit çallıkışmasını sağlamlarken; akak odasında kullanıldığında ise gaflet standardını arttırır.

Tuz havadaki nemi çeker ve kucakindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin illet olduğu kas ağrılarını azaltır.

Report this wiki page