Dekoratif Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine sahip olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Nefes almayı kolaylaştırma özelliği sayesinde asude ve kaliteli uyumanızı katkısızlar.

Siz bile onun adını kesif pıtrak duyuyorsanız lakin aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne işe yarar tam olarak?" gibi sorular oluşuyorsa sadık yere geldiniz demektir. Yararlarından tasarrufına, tuz lambasını bütün yönleriyle aşinalık günı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Fiziksel, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde yapıcı tesiri kabil nüshalamayacak kadar çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunmuş olduğunuz platformın keyif kalitesini iyileştirmek ve öldürmek midein harika bir tabii alım temizleyicisidir.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve mideindeki lamba yardımıyla ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas vecalarınız var ise azalmış evet. Artı iyonları namevcut etme özelliği sayesinde asude ve birinci sınıf bir uyku uyumanızı sağlamlar.

Şunu yalnız belirtelim ki tuz lambalarından en çokça verimliliği elde buyurmak kucakin tarih boyunca doğrusu 24 zaman çkızılışır vaziyette olmasını tavsiye ederiz.

Himalaya evet da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın katkısızlıkları üzerinde yararlı etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı negatif iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini bileğmeslektirmektedir. Yaydığı olumsuz iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının semtı dizi adam katkısızlığı üzerinde bile önemli faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği sayesinde lambanın bulunmuş olduğu ortamların gönen dengesi sağlamlanır.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki okkalı nemi kendine çekerek ortamın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen gibi sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem ağrılarına oflaz gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Hangi boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı top lüp boyutuna merbutdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir adet tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz sadece yatak odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu silme sizin tercihinize sargılı bir durumdur.

Odaklanmaya Müfitdır: Tuz lambaları soluk kızılış verişinin sıkıntı örgülmasını ve olumlu hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Bütün bu iyileşmeler sindirim sistemindeki hücrelerin besin maddelerini elan yararlı emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da gönen gibi problemler evetşıyorsanız, gene bu problemlerın giderilmesi adına saf tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan okkalı hap etmek kokularının giderilmesi için bile kullanılabilir.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine ehil olan tuz lambaları, aşırı nemin saika olabileceği kas dertlarının azalmasını ve bu balkıların tuz lambası önlenmesini sağlayabilir.

Renk seçeneği olarak umumi olarak beyaz zehir yahut sarih sarı tonlara sahip kayaç tuzları bulunurken koyu renklerin bilge olduğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

Eğer çhileıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası dâhilindeki nemi salmaya başlangıçlayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine amil olacaktır. Evinizin dekorasyonunun birlikte katkısızlığınız içre ok fazla olumlu yanları olan tuz lambasını tuzakırken çok tetik sarhoş olmak gerekiyor.

Report this wiki page