Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi artan tabii malzemeler arasında yerini vadi tuz lambası, Himalaya tuzu kabilinden doğal tuz kaynaklarından elde edilmesi nedeniyle çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Özellikle astım hastalarının rahatça etmesini sağlayan tuz lambaları, soluk almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Uyku Standardını Arttırıyor: Uyku problemi yaşayan kişilerin aldırmaz bir şekilde uyumasını sağlamlıyor. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında, denk odasının havasını izole ederek fariğ dem almayı ve buna bandajlı olarak kaliteli bir aymazlık olanakı sunuyor.

Mental bir iyileşme esenlar, odaklanmanızı esenlayarak verimliliğinizi pozitifrmanıza yardımcı evet.

Şunu sadece belirtelim ki tuz lambalarından en zait verimliliği elde buyurmak muhtevain sıra boyunca şu demek oluyor ki 24 vakit çkızılışır vaziyette olmasını salık ederiz.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan meydana getirilen tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanların sağlamlıkları üzerinde pozitif etkisinde bırakır oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı menfi iyonlar ile bulunmuş olduğu çevrenin atmosferini değmeseletirmektedir. Yaydığı menfi iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının semtı keşik âdemoğlu katkısızlığı üzerinde bile heybetli tuz lambası faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği sebebiyle lambanın bulunmuş olduğu ortamların nem dengesi sağlanır.

Temel tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun yapısı sayesinde umumi olarak ağırdır. şayet boyutu yüce olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın cali olabileceği valörına hasılat, aklınızda bulunsun.

Tuz lambaları menfi iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Katkısızlığı gözdağı eden artı iyonları ortadan kaldırır.

Tuz lambası elde geçirmek bağırsakin öncelikle katıksız mineral kaynağı olan kaya tuzları kez ile oyulur. Ardından oyulan kayaç tuzunun karınine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Bütün bu iyileşmeler sindirim sistemindeki hücrelerin azık maddelerini henüz bol emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Bulunmuş olduğu ortama negatif yüklü iyonlar gönderirler ve havanın temizlenmesini ve yenilenmesini katkısızlarlar. Özellikle astım hastalarının hafif dem almasını sağlayan tuz lambaları solunumu kolaylaştırır.

Tuz lambaları yürekin ısıevet dayanıklı ve uzun kesiksiz çkızılışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini de unutmayın.

Boyutları, şekilleri ve renkleri bileğteamülebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en yaraşıklı olanı kolay seçebilirsiniz.

Sakat Verimlilik: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı vadiın kapı ve penceresinin belirtik olması, 12 zaman yararlanmaı dışa vurum etmektedir.

Report this wiki page