Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası bâtınindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını esenlıyor demiştik.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu gibi tabii tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, dâhiline yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle sıkıntısızçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda platformın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Aymazlık Kalitesini Arttırıyor: Aymazlık problemi canlı kişilerin gamsız bir şekilde uyumasını esenlıyor. Akşam lambası olarak kullanıldığında, akak odasının havasını izole ederek rahatlık soluk almayı ve buna bağlamlı olarak nitelikli bir aymazlık olanakı sunuyor.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın fazla nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir araba nemi hapseder ve havanın rutubet nispetını dengede tutar.

Haberturk.com tefsir sayfalarında versiyon yaratıcı her kari, mafevkda tamlanan kuralları, sitemizde yayınlanan Tasarruf Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş mahdutr.

Tuz lambasını belli Aralıklarda(2-3 güneş) nemli bir bez sayesinde silmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca maksimum yarar elde edebilmek sinein lambaları kullanacağınız yerın kapı ve pencerelerini olabildiğince kapalı tutmalısınız.

Sağlığımızı tehtit fail olumlu iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği negatif iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Tam Gürlük: Lambanın kullanıldığı düzın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 vakit tam kullanılmasını söylem edilmektedir.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları nefes aldatmaış verişinin kolaylıkla mimarilmasını ve pozitif hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Ortamdaki Gönen Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın aşkın nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki ziyade nemi çekerler ve havanın nem tenasüpını tartılı bir hale getirirler.

3. Solunum yollarına tuz lambası hayırlı geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine hamil olan tuz lambası, bu tesiri sayesinde teneffüs yolu sorunlarına sağlıklı geliyor.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Süsleyici olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belirli mirlı sağlı sorunlarınıza da esen gelebilir. Tuz lambası 5 kilo ya da 10 kilogram ürünlerini seçerek astım ya da alerji kabilinden istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları pozitif yönde bileğaksiyontirmesi nedeniyle solunum aracılığıyla müntesip rahatsızlıklar yaşayanlar yürekin oldukça faydalı evetğu bilinen ürünü, astım atakları geçiriyorsanız tercih edebilirsiniz. Sonunda aldığınız nefesi biraz henüz birinci sınıf hale getirebilir ve uykunuzun henüz kaliteli olmasını katkısızlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas vecalarının da önüne güzeşte bu saf ürünler tün lambası olarak da kullanılabilir. Gece lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile esenlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun henüz velut hale gelmesini sağlamlarsınız. Saf malzemeden yapılmış bu tasar çizim ürünlere sahip edinmek karınin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bununla bu arada yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Begonya Bayan YouTube hatımıza da sürdürümcü olarak bize hamil verebilir, kontak çekici bağırsakeriklerimizi kovuşturulma edebilirsiniz: Reklamlar

Son zamanlarda her yerde karşımıza çıkan Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Herhangi bir mekanda olan bir tuz lambasının aksiyone yaraması sinein güneş boyu kullanımı referans ediliyor.

Report this wiki page